Superfoods, czyli żywność o wysokiej wartości odżywczej

Superfoods, czyli żywność o wysokiej wartości odżywczej

Autor: Beata Cieślowska, Patrycja Cieślowska

Kategorie: Poradniki, Kuchnia

29,95 zł

Info

ISBN: 978-83-8059-055-7

Liczba stron: 192

Format: 165 x 240 mm

Oprawa: twarda

Opis: W dobie coraz większej świadomości żywieniowej poszukujemy nieprzetworzonych pokarmów bogatych w cenne dla zdrowia składniki. Warto przyjrzeć się produktom z kategorii superfoods. Zaskakujące, jak wiele jest ich wśród naszych typowo polskich towarów: pomidory, warzywa kapustne, czarnuszka, kasze. Coraz łatwiej dostępne są również produkty egzotyczne, jak jagody goji czy tofu posiadające niezwykle cenne właściwości. Książka zawiera opisy ponad 40 produktów – pokazuje ich właściwości, wpływ na zdrowie i sposoby wykorzystania w konkretnych przepisach.

Galeria

Zadzwoń

22 403 48 06

Facebook

@WydawnictwoSbm

Email

sbm@wydawnictwo-sbm.pl

Mapa

Znajdź nas na mapie

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapisywanie lub odczyt.X