Encyklopedia domowych wyrobów

Encyklopedia domowych wyrobów

Autor: Opracowanie zbiorowe

Kategorie: Poradniki, Kuchnia

79,95 zł

Info

ISBN: 978-83-7845-745-9

Liczba stron: 448

Format: 206 x 283 mm

Oprawa: twarda

Waga: 2248.00 gram(ów)

Opis: Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki? "Encyklopedia domowych wyrobów" to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.

Galeria

Zadzwoń

22 403 48 06

Facebook

@WydawnictwoSbm

Email

sbm@wydawnictwo-sbm.pl

Mapa

Znajdź nas na mapie

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapisywanie lub odczyt.X