bestseller

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Autor: Aleksandra Halarewicz

Kategorie: Poradniki, Atlasy tematyczne, Bestsellery

29,95 zł

Info

ISBN: 978-83-7845-860-9

Liczba stron: 192

Format: 165 x 240 mm

Oprawa: twarda

Waga: 768.00 gram(ów)

Opis: Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Galeria

Z tej samej serii

Zadzwoń

22 403 48 06

Facebook

@WydawnictwoSbm

Email

sbm@wydawnictwo-sbm.pl

Mapa

Znajdź nas na mapie

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapisywanie lub odczyt.X