Atlas warzyw

Atlas warzyw

Autor: Opracowanie zbiorowe

Kategorie: Zapowiedzi, Poradniki, Atlasy tematyczne

Premiera: 2018-01-09

29,95 zł

Info

ISBN: 978-83-8059-457-9

Liczba stron: 192

Format: 165 x 240 mm

Oprawa: twarda

Opis: Trudno wyobrazić sobie nasz jadłospis bez warzyw. Zjadane jako przekąska, danie główne, w postaci koktajli, jako składnik ciast służą naszemu organizmowi bardziej niż jesteśmy w stanie to sobie wyobrazić. Oprócz rodzimych kapust, pomidorów, ogórków, czy kalafiorów coraz większe uznanie zyskują awokado, bataty, a także skorzonera, portulaka i inne, z którymi można się zetknąć w kuchniach egzotycznych krajów. Atlas zawiera opisy 100 gatunków warzyw z całego świata. Przydatnym informacjom towarzyszą zdjęcia, które ułatwią ich rozpoznanie oraz zainspirują do odkrywania nowych smaków

Galeria

Z tej samej serii

Zadzwoń

22 403 48 06

Facebook

@WydawnictwoSbm

Email

sbm@wydawnictwo-sbm.pl

Mapa

Znajdź nas na mapie

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapisywanie lub odczyt.X