Atlas Dzikich Roślin Jadalnych

Atlas Dzikich Roślin Jadalnych

Autor: Monika Fijołek

Kategorie: Poradniki, Atlasy tematyczne

29,95 zł

Info

ISBN: 978-83-8059-318-3

Liczba stron: 192

Format:

Oprawa: twarda

Waga: 768.00 gram(ów)

Opis: Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.

Galeria

Z tej samej serii

Zadzwoń

22 403 48 06

Facebook

@WydawnictwoSbm

Email

sbm@wydawnictwo-sbm.pl

Mapa

Znajdź nas na mapie

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapisywanie lub odczyt.X